1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

29.02.2020

RoboKhAI 2020


29 лютого в радіокорпусі ХАІ відбувся турнір з робототехніки для учнів 8-11 класів RoboKhAI 2020. Прикладне програмування зараз у моді, матеріально-технічна база для змагань є, особливий день високосного року обрано – усі фактори для цікавого й корисного проведення часу були наявні.

Захід організував колектив кафедри 301 (факультет СУЛА) на чолі з завідувачем Костянтином Дергачовим. Спонсорську підтримку надали компанії ТОВ «Європромсервіс», EPAM, NIX Solutions і GlobalLogic.

Насичений суботній день розпочався з реєстрації в аудиторії 233. Команди (до 3 учасників) готувалися до інтелектуального протистояння й паралельно дивилися ознайомчі відео про кафедру на проекторі. За інформацією комісії, на змагання зареєструвалися близько 40 хлопців і дівчат з 11 навчальних закладів.

«Це вже третій щорічний турнір. Уперше його проводили три кафедри: наша, а також 105-та й 503-тя. Минулого року ми впоралися самостійно. Цього разу також усе зроблено своїми силами.

Для конкурсу виділено три локації з незалежними завданнями в кожній: лабораторії інформаційних технологій проектування, цифрових керувальних комплексів і навігації транспортних засобів. Дехто торік уже побував у них: бачу знайомі обличчя!» – прокоментував подію Костянтин Дергачов.

На урочистій завершальній церемонії грамоти й подарунки вручили всім учасникам, окремо нагородивши лідерів секцій:

«Стабілізація бікоптера»
I місце – Аерокосмічний ліцей ХАІ;
II місце – гімназія № 47;
III місце – гімназія № 144;

«Оброблення зображень»
I місце – школа № 156;
II місце – школа № 100;
III місце – школа № 16;

«Вимірювання температури»
I місце – школа № 45;
II місце – школа-інтернат «Дивосвіт»;
III місце – гімназія № 172.

Виокремили й абсолютних переможців:
I місце – гімназія № 47;
II місце – гімназія № 45;
III місце – навчальний центр NIX Academy.

https://www.facebook.com/presinfoXAI/posts/211530866892735














0 comments :

Отправить комментарий