1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

22.11.2020

Штучний інтелект від Google

 

Штучний інтелект від Google, який вміє бронювати столи, купувати білети та інше, тепер доступний у 43 штатах США

Google Duplex розмовляє настільки правдоподібно, що іноді його важко відрізнити, що замовлення робить не людина.

Компанія Google повідомила, що її система Duplex на базі штучного інтелекту відтепер працюватиме у 43 штатах країни. Про це повідомляє The Verge.

Ця система призначена для того, щоб робити голосі дзвінки від імені користувача  для бронювання столиків у ресторані або номеру у готелі, запису до перукарні  або здійснення замовлення у магазині тощо. При цьому ШІ розмовляє настільки правдоподібно, що іноді важко зрозуміти, що це не людина.

Система Google Duplex фактично не є частиною голосового помічника компанії, оскільки вона налаштована виключно на ведення бесіди у форматі замовлення товару або послуги і не здатна підтримувати розмову як Google Assistant.


Видання наголошує, що ще донедавна Duplex була доступна для «невеликої групи» власників смартфонів Pixel в «обраних містах».  Тепер система стала доступною усім бажаючим в 43 американських штатах. У зв’язку з особливостями законодавства залишилось 7  штатів, де Duplex скористатись не вдасться: Кентукі, Луїзіана, Міннесота, Монтана, Індіана, Техас та Небраска.

Поки система працюватиме лише на телефонах Pixel, але «протягом найближчих тижнів» почне працювати і на гаджетах Android и iPhone.

0 comments :

Отправить комментарий