1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

22.12.2023

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій


6 грудня 2023 року відповідно до орієнтовного графіку проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році (зі змінами) (лист Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації від 02.11.2023 № 01-33/5154), у складних умовах воєнного часу в Харківській області проведено ІІ (районний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (у дистанційній формі).

Олімпіадні завдання були спрямовані на виявлення інформатично обдарованих учнів Харківщини та надали їм можливість проявити творчий рівень володіння прикладним програмним забезпеченням пакету Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access). У складних умовах воєнного часу учні протягом чотирьох годин дистанційно виконували олімпіадні завдання, перебуваючи як у своїх помешканнях, зокрема неподалік від зони бойових дій, так і у інших областях України та за її межами.

 Районні оргкомітети та відповідальні за організацію ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у відділах освіти кожного району, територіальної громади, закладу загальної середньої освіти працювали чітко й злагоджено, забезпечивши участь усіх охочих учнів в інтелектуальних змаганнях.

Усього в ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій взяв участь 621 учень 8-11 класів закладів загальної середньої освіти районів області та міста Харкова, а також закладів обласного й державного підпорядкування.

 Переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, проведеного в Харківській області, буде визначено протягом наступних 10 днів. 


Вітаємо переможців II етапу:

10 клас Шевченко Яна - 1 місце

9 клас П'ятак Ігор - 1 місце

0 comments :

Отправить комментарий