1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

02.04.2021

ПІДСУМКОВА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ У ГАЛУЗІ «ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ»

САЙТ

На кафедрі інформатики і кібернетики факультету інформатики, математики та економіки завершується підготовка до підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

На конкурс представлено 72 наукові роботи (89 студентів-авторів) з 36 закладів вищої освіти різних регіонів України.

Автори досліджень вивчали актуальні проблеми використання інформаційно-комунікаційних технологій у закладах освіти і пропонували власні підходи до їх вирішення, які можуть бути впроваджені в освітню практику.

Галузева конкурсна комісія під керівництвом ректора університету Солоненка Анатолія Миколайовича, до складу якої увійшли провідні науковці закладів вищої освіти України, здійснила подвійне сліпе рецензування наукових робіт переможців І туру конкурсу, сформувала рейтинговий список учасників і визначила авторів найцікавіших і найоригінальніших досліджень, які будуть змагатися за призові місця на підсумковій науково-практичній конференції, що відбудеться 2 квітня 2021 року.

На підсумкову конференцію запрошені представники 22 закладів вищої освіти, зі списком яких можна ознайомитись за адресою. Студенти презентують результати досліджень у галузях:

Інформаційно-комунікаційні технології у дошкільній і початковій освіті.

Інформаційно-комунікаційні технології у загальній середній освіті.

Інформаційно-комунікаційні технології у професійній освіті.

Інформаційно-комунікаційні технології у закладах вищої освіти.

Використання інформаційно-комунікаційних технологій у наукових дослідженнях.

Кафедра інформатики і кібернетики очікує на гостей і сподівається на плідну роботу.


Підготували: к.пед.н., доц., старший викладач Наумук І.М.

доктор філософії, асистент Крашеніннік І.В.

Результати


0 comments :

Отправить комментарий