1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

30.05.2021

Всеукраїнський конкурс “Створи найбезпечнішу школу мрії”

 


Зберіть команду з однодумців зі школярів на чолі з учителем і створіть найбезпечнішу школу мрії в часи пандемії на навчальній платформі Minecraft: Education Edition.
 Жодних обмежень – лише ваша фантазія та унікальні ідеї.


Конкурс складається з 5 етапів: 
1.  Подача заявок на участь у конкурсі (20.05 - 02.06)
2. Проведення вебінару від Microsoft: Education Edition для вчителів-модераторів зареєстрованих команд (03.06).
3. Підготовчі сесії для учнів від їхніх вчителів-модераторів (04.06).
4. Створення безпечних шкіл мрії, підготовка та подача проєктів у форматі відео-презентацій (04.06-21.06). 
5. Визначення переможців (21.06-05.07).

Умови участі у конкурсі
Для подання заявки необхідно сформувати команду від 3 до 15 учасників віком від 8 до 17 років, визначити відповідальних за команду 1-2 вчителів-модераторів та разом із ними заповнити гугл-форму у період з 20.05 до 02.06.  

Максимальна кількість учасників конкурсу — 500 шкіл, що першими подали заявку. Тому якщо з будь-яких причин після отримання листа підтвердження про участь в конкурсі команда не зможе взяти в ньому участь, обов’язково повідомте нас за адресою unicef.safeschool@gmail.com, щоб інша команда могла приєднатись до конкурсу і відтворити найбезпечнішу віртуальну школу мрії в Minecraft: Education Edition.

Відео-презентація школи тривалістю не більше 10 хв має бути записана і збережена у форматі MOV, MP4 та завантажена у відкритому доступі на будь-який із доступних файлообмінників. Посилання на відео, а також супровідний лист, в якому зазначено номер школи, ПІБ відповідального за команду вчителя/вчителів, контактний номер телефону, а також ПІБ усіх учасників та додаткова інформація, яка може сприяти розумінню журі, мають бути надіслані на електронну адресу unicef.safeschool@gmail.com з темою листа “UNICEF_Безпечна школа мрії”.

Відправити все необхідно до 21 червня 23:59. Організатори не будуть розглядати роботи, які прийшли після вказаного часу.

Команди-переможці будуть оголошені до 5 липня 2021 року включно та отримають спеціальні призи від організаторів конкурсу.  

Всі учасники конкурсу, які подадуть конкурсну роботу, отримать грамоти.

0 comments :

Отправить комментарий