1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

05.12.2022

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики

 

05 грудня 2022 року  відповідно до орієнтовного графіка проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році, затвердженого Департаментом науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації від 14.10.2022 р., у складних умовах воєнного часу в Харківській області проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

Змагання проводилися в дистанційному форматі згідно з методичними рекомендаціями, розробленими фахівцями КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

Районні оргкомітети та відповідальні за організацію олімпіад у відділах освіти районів, територіальних громад, закладів загальної середньої освіти створили безпечні умови для участі всім охочим учням, чітко і злагоджено координували процес проходження інтелектуальних змагань.

Усього в ІІ етапі олімпіади з інформатики взяли участь 625 учнів  8-11 класів закладів освіти районів області та міста Харкова, а також закладів обласного і державного підпорядкування.

Протягом наступних 10-ти днів журі ІІ етапу олімпіади разоміз районними оргкомітетами визначать учасників наступного (ІІІ) етапу змагань.

0 comments :

Отправить комментарий