1

body .navbar {height: auto;} .region-inner.main-inner, .column-right-inner { padding-top: 0 !important; }

28.11.2022

Проведено учнівську олімпіаду з інформаційних технологій

28 листопада 2022 року  відповідно до орієнтовного графіка проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році, затвердженого Департаментом науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації від 14.10.2022 р., у складних умовах воєнного часу в Харківській області проведено учнівську олімпіаду з інформаційних технологій.

Олімпіада проводилася в дистанційному форматі відповідно до методичних рекомендацій, розроблених фахівцями Харківської академії неперервної освіти.

 Районні оргкомітети та відповідальні за організацію олімпіад у відділах освіти районів, територіальних громад, закладів загальної середньої освіти створили безпечні умови для участі всім охочим учням, чітко і злагоджено координували процес проходження олімпіадних змагань.

 Усього в олімпіаді з інформаційних технологій взяли участь  490 учнів  9-11 класів закладів освіти районів області та міста Харкова, а також закладів обласного і державного підпорядкування.

Протягом наступних 10-ти днів журі олімпіади разом ізрайонним оргкомітетом визначать учасників ІІІ (обласного) етапу олімпіаднихзмагань.

0 comments :

Отправить комментарий